Mjuk batteridriven nattlampa med ljusprojektion i form av ett lamm från Skip Hops kollektion Moonlight & Melodies. Lampan kan växla i tre olika färger och projicera en vacker stjärnhimmel på vägg eller tak. Den kan spela fyra rogivande melodier. Fäll upp tygfickan över projektionen på djurets mage så har barnet en mysig nattlampa med dämpat ljus. Från att barnet är ett år kan den användas som en kramig kompis att sova i sängen med. Välj den kombination av ljus och ljud som passar ditt barn bäst!

- rogivande ljusprojektion med stjärnor och måne
- ljusprojektion som växlar i tre färger
- fyra lugna melodier
- överdragbar tygficka för ett mjukare sken
- bärbar och sladdfri
- 20-minuters timer
- LED-lampa som håller sig sval
- 3 st AA batterier ingår

Mått: 15 x 14 x 20 cm
  • Artikelnummer 191234
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.