En smidig och ergonomisk multikudde från Doomoo som avlastar både under gravididet och amning. Multikudden ger dig en bekvämare sovposition och ett stabilt stöd för magen och ryggen.

Kudden består av två olika delar som gör det enkelt för dig att anpassa och justera för optimal komfort. Det går även bra att ha Doomoo multikudde mellan knäna vid bäckenbottenuppluckring, vilket bidrar till viss avlastning för bäckenet.

Multikuddens överdrag består av mjuk ekologisk bomull som även är OEKO-TEX®-certifierad. Kudden tvättas i 30 grader i medföljande tvättpåse.

- Kompakt och smidig att ta med på resan
- Fylld med formbara EPS-kulor som ger maximal komfort
- Avlastar tyngd från barnet och återställer ryggradens naturliga position

Yttermaterial: 95% ekologisk bomull, 5% elastan
Fyllning material: 100% polystyren
Tvättråd: 30°C
  • Artikelnummer L-8078953-0000
  • Säkerhet
  • Material Bomull Eko Ekologisk Elastan

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.