Årets leksak 2014!

Dockan Cayla är en helt ny sorts interaktiv docka som kommer bli ditt barns nya bästa vän. Hon kan bland annat hjälpa till med läxor, läsa berättelser och konversera. Cayla kan svara på ett enormt antal frågor eftersom hon hämtar sina svar från ett datormoln. Fråga henne om matte, geografi, vädret, kända personer, historia, hur mycket klockan är och mycket mer! Hon har långt blont hår som kan borstas och trendiga kläder. My Friend Cayla talar många olika språk och levereras med hårborste och spegel. Kräver 3 AA-batterier(ingår ej).

Tekniskt sett fungerar Cayla-dockan tillsammans med en app i en iOS- eller Android-enhet. Dockan fungerar på samma sätt som Bluetooth-högtalare och Bluetooth-mikrofoner, och det är appen som väcker Cayla till liv.

När du ställer en fråga till Cayla omvandlar appen det du säger till text och sedan används texten till att söka efter ett svar i appens databas. Om du frågar Cayla en personlig fråga som ”vilken är din favoritfärg?” hämtar hon svaret från sin egen databas utan att använda sig av internet. Om du frågar henne något som inte fi nns i databasen söker hon på internet efter ett svar.

Om du ställer en fråga som ”hur många människor bor det i London?” använder Cayla sig av internet och svarar ”London är huvudstaden i Storbritannien och (de facto) i riksdelen England. London är EU:s största metropol med sina 7,8 miljoner invånare (2010), och med förorter (London Metropolitan Area) cirka 13 miljoner invånare vid folkräkningen 2001.”

Om du ställer en fråga som ”Hur blir vädret idag?” använder Cayla iOS eller Googles databas och din plats för att berätta om hur vädret ska vara under dagen.

Storlek: 45 cm

Talade språk: svenska, norska och danska.

OBS! Det släpps nya uppdateringar av appen löpande så uppdatera den regelbundet!
  • Artikelnummer L-8015020-0000
  • Säkerhet
  • Ålder 3 - 10 år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.