Crown från Hevea är en anatomiskt utformad napp i naturgummi med dekorativa lufthål i form av prins- och prinsesskronor. Nappens material är skonsamt mot barnets ansikte och den fjärilsformade designen ger utrymme för näsa och haka. Namnet Hevea kommer från det latinska namnet för gummiträd, Hevea Brasiliensis. Naturgummi är ett organiskt material och nappen är helt fri från artificiella ingrepp. Nappen ska bytas ut varannan månad eftersom att materialet blir mörkare med tiden och till slut börjar flagna, vilket är helt naturligt. Nappen levereras i en exklusiv påse vilket gör att den även passar bra att ge bort i present. Koka före användning och torka av överflödig växtolja med en handduk. För barn 0-3 månader.

Material: 100% naturgummi (fritt från PVC, BPA, ftalater och artificiella färger)
Mått: 6 cm
  • Artikelnummer 213931
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.