2-pack med silikonnappar från Rätt Start med elefantmotiv på nappskölden. Dessa nappar är utformade för att vara säkra, skonsamma och lätta att använda. Skölden är försedd med ventilationshål som förebygger irriterad hud och nappen har en lätt kuvad form som ger god passform och komfort. Sugdelen är ortodontiskt utformad vilket reducerar produktens inverkan på barnets tandutveckling.

Material: silikon, polypropen
Mått: 3,8 cm
Skötselråd: koka nappen i 5 minuter före första användningen. Låt nappen svalna och tryck ut vattnet samlats inne i sugdelen. Dra i nappen i alla riktningar och byt ut vid minsta tecken på svaghet. Nappen ska bytas ut efter två månader.

OBS! Om nappen skulle hamn inuti i barnets mun, ta det lugnt. Nappen är utformad för att inte kunna sväljas och barnet kommer kunna andas obehindrat med den i munnen. Ta försiktigt ut nappen igen.
  • Artikelnummer L-8079296-0000
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.