Genius, Storlek 2 (2-pack) från NUK är en extra mjuk napp i latex som minimerar trycket på käke och tänder. Nappen ger maximalt med utrymme för tungan att röra sig fritt i munnen för en hälsosam utveckling. Latex är ett naturligt växtbaserat material som är flexibelt och hållbart. Dessutom så drar det inte åt sig så mycket bakterier. Fri från alla former av bisfenoler, ftalater och PVC.

NUK's produkter har sedan år 2000 vunnit flera priser inom olika kategorier världen över. Deras nappflaskor och flasknappar har bland annat vunnit priser för dess höga kvalité, funktion, ergonomi och design.
  • Artikelnummer L-8078675-0000
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.