ESSKA Happy Mini Silikon 2-pack silikonnappar med färgglada nappsköldar och designade motiv på nappknoppen. Nappen är en mindre variant av Classic-nappen och passar utmärkt till nyfödda barn upp till 6 månaders ålder. Nappskölden har skåror på sidorna så att barnets hud inte kapslas in och blir irriterad. Napparna är tillverkade i högkvalitativ medical grade silikon som är lätt att hålla rent och inte åldras i samma utsträckning som andra material. Materialet är även 40% tunnare än tidigare modeller. Napparna finns i flera härliga färger och motiv för alla smaker. Fri från BPA och uppfyller Europastandarden EN-1400.

Material:
Sugdel: Medical Grade Silicone
Sköld och knopp: CoPET
  • Artikelnummer L-8078205-0000
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.