Greppvänlig och hållbar nappflaska från Eco Viking. Nappflaskan är tillverkad av värmetåligt borosilikatglas som klarar av stora temperaturskillnader. Du kan därmed ta ut flaskan direkt från frysen till kokande vatten.

Nappflaskan har ett avtagbart överdrag av BPA-fritt silikon. Den är även fri från giftiga kemikalier som bly, PVC, BPA, ftalater, nitrosaminer och parabener.

Dinappen är tillverkad av giftfritt silikon och ventileras för att förhindra kolik. Nappflaskan är dessutom återvinningsbar.
  • Artikelnummer 201293
  • Material Eko Ekologisk

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.