Innovativ nappflaska från Hevea som även kan användas som bitleksak. Nappflaskan är tillverkad i glas och omgiven av Heveas bitleksak Star Ball. Detta gör att barnet själv enkelt kan greppa flaskan och äta lättare på egen hand. Gummit räddar även flaskan om den skulle ramla i golvet. Denna nappflaska är försedd med dubbelfunktion vilket betyder att boll-delen kan användas fristående från flaskan som leksak. Flaskan är smak- och luktfri, kan maskindiskas och tål att ångsteriliseras. Sugdelen är mjukare än silikon och förhindrar att vakuum uppstår runt barnets mun. Produkten levereras komplett med dammskydd, sugdel, gänga, lock, flaska samt Star Ball i en lyxig presentpåse som gör att den passar bra att ge bort i present.

Material:
Star ball som omger flaskan: 100% naturgummi (Fri från PVC, BPA, ftalater och artificiella färgämnen)
Nappflaskan:
100% borosilikat glasflaska, 100% naturlig sugdel (BPA-fria, ftalatfri och PVC-fria)
Volym: 150 ml
  • Artikelnummer 213934
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.