Lys upp och förgyll ditt barns rum med en charmig, liten lampa formad som en glasspinne från A Little Lovely Company - det holländska och unika inredningsföretaget som ligger bakom en uppsjö av härliga lampor! Glasspinnen är lika fint tänd som släckt och är en trevlig inredningsdetalj.

Du slipper alla störande sladdar eftersom lampan går på batterier och då kan placeras var som helst i rummet utan problem. Lampan lyses upp med en liten LED-lampa i glasspinnens mitt. På så sätt behöver du aldrig oroa dig för att lampan ska bli varm eller överhettad – en stor fördel för den med nyfikna små barn eller när glasspinnen används som nattlampa. Lampan är dessutom utrustad med en timer. När timern är aktiverad släcks lampan av sig själv efter 15 minuter för att spara på batterierna. Glasspinnelampan finns i fyra färger; vit, gul, rosa och mint.

Mått: 8.2 x 5.5 x 15.6 cm
Material: BPA-fri PVC
Lampan går på 3 x LR44 batterier som ingår
Lampan är miljövänlig
  • Artikelnummer L-8082248-0000
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.