Next2me Bedside Crib från Chicco som gör det möjligt att sova nära ditt barn. Med denna babysäng kan barnet sova tryggt i sin egen säng och ändå ha närheten till sin förälder. Babysängens sida går enkelt att fälla ner vilket underlättar för amning eller när du ska flytta barnet på natten. Höjden är justerbar så att den passar alla sängar. Ställningen är i lätt aluminium och överdraget är tvättbart. Babysängen kan användas som en fristående säng och passar även utmärkt som resesäng. Madrass och bärväska ingår.

Mått uppfälld: 69 x 93 x 66-81 cm
Mått ihopfälld: 69 x 95 x 15 cm
Madrass mått: 50 x 82 x 4 cm Vikt: 9 kg
  • Artikelnummer N-62-2

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.