Med ombyggnadsset från Babybay förvandlar du enkelt din Babybay bedside crib till en praktisk matstol. Tack vare den smarta designen går sängen att använda som en stol när barnet har vuxit ur spädbarnsåldern. Sängen är smidig att ta isär och är lätt att bygga om till en matstol med hjälp av delarna i ombyggnadssetet. Setet består av avtagbar bricka, sits och fotstöd som går att ställa in i olika höjder. Babybay har stilrena och praktiska produkter som växer med ditt barn!
  • Artikelnummer L-8080471-0000
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.