Din baby kommer hålla sig bekväm och nöjd i denna baby body från det svenska märket Nova Star. Kläder från Nova Star är tillverkade i en skön design med hållbara material, fria från skadliga kemikalier, som barnen verkligen vill använda. Denna body är gjord i ekologiskt odlad bambu och är skonsam mot känslig hud. Bambu har en naturlig förmåga att absorbera fukt upp till 3–4 gånger mer än vad bomull gör och ger en snabbtorkande egenskap med en god andningsförmåga för både varma och kalla dagar. Bodyn har ett texttryck med ’’JUST PERFECT’’ på bröstet, är sydd i en omlottstil samt har tryckknappar på axeln och i grenen vilket gör det lätt och smidigt att få av och på babyn plagget. Kombinera gärna med ett par leggings eller mjukisbyxor för mys med familjen.

70% bambuviskos och 30% bomull
Tvättråd: 40°
  • Artikelnummer 223412

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.