Pennformad kjol med rynkade sidor från märket Boob blir nya favoriten i vardagen! Boob satsar på ett hållbart och resurssnålt produktionssätt med hållbara material. Deras kläder är Oeko-Tex-certifierade som innebär att kläderna är fria från skadliga substanser och är en garanti för att tryggt kunna bära plagget närmast huden och nära bebisen. Gjord i mjuk lyocell från eukalyptus sitter denna kjol fint och bekvämt över gravidmagen. Det följsamma lätta materialet gör att kjolen även passar efter graviditeten. De rynkade partierna i sidorna ger en bekväm passform och fin utsmyckning som passar både till vardags och fest.

95% lyocell och 5% elastan
Tvättråd: 40°C
  • Artikelnummer 187113

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.