Turkos babyoverall från Kuling Outdoor. En mycket slitstark och funktionell overall med tejpade sömmar. Kläder från Kuling Outdoor är framtagna för att hålla länge och ha hög standard. Denna overall håller barnet varmt och torrt i ur och skur då den är både vind- och vattentät. Overallen är förstärkt med slitstarkt material på knäna som är ett extra utsatt område. Försedd med elastisk resår i ryggen och i ben- och ärmslut samt reglerbara fothällor för bästa passform. Overallen är även försedd med en avtagbar huva med avtagbar fuskpäls och reflexdetaljer både fram och bak. Försluts med dragkedja som går ända ner till grenen och gör overallen smidig att ta av och på.

- Avtagbar huva
- Avtagbar fuskpäls på huva
- Reflexer
- Fothällor
- Tejpade sömmar
- Vindtät
- Vattentät
- Vattenpelare: 10 000mm
- Andingsförmåga: 5.000 g/m2/24h
- PFC-fri

Material:
Utsida: Nylon Taslan 320D
Foder: Fleecefoder vid kroppen och polyesterfoder i ärmar och ben
  • Artikelnummer L-0034982-1021
  • Säkerhet
  • Material Nylon

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.