Kuling Regnoverall Plask är ett måste för årets blöta väder! Denna praktiska regnoverall skyddar maximalt mot regnet. Overallen är anpassad för lek och utomhusaktiviteter och har svetsade sömmar för att förhindra vatten från att tränga in under kläderna. Overallen försluts med dragkedja framtill och har en avtagbar huva. Eftersom overallen har ett mjukt och värmande fleecefoder på insidan skyddar den inte bara från det blöta vädret utan hjälper barnet att hålla värmen under utomhusvistelsen. För att synas i mörkret har overallen reflexer i ärm- och bensluten. Kulings kläder är framtagna för att hålla länge och ha hög standard - allt för att ditt barn ska kunna leka och röra sig fritt! Därför är regnoverallen förstärkt vid knäna som är ett extra utsatt område för slitage. I bensluten sitter ett par avtagbara och reglerbara fothällor och dragkedjan är försedd med en greppvänlig zipper.

- Reflexer
- YKK-dragkedja
- Avtagbar huva
- Greppvänlig zipper
- Avtagbara och reglerbara fothällor
- Fleecefodrad
- Svetsade sömmar
- Vattentät
- Vattenpelare: 5000 mm
- PFC-fri

Material:
Skal: 100% PU, 190 g/m2
Foder: 100% polyester fleece
  • Artikelnummer L-0032172-1017
  • Säkerhet
  • Material Polyester PU

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.