Skidjacka från Kuling Outdoor i sportig design med praktiska funktioner. Jackan är tillverkad i vattentät polyamid med andningsförmåga vilket är idealiskt för fysiska vinteraktiviteter. Materialet är behandlat med Eco by Rudolf-impregnering som håller snö och annan fukt borta utan att inverka på miljön. Skidjackan har två praktiska fickor i sidorna, en bröstficka samt en liftkortsficka med blixtlås. Dessutom är den försedd med en avtagbar huva och en SBS-dragkedja med frontklaff som hindrar fartvinden i skidbacken från att tränga igenom. Jackan passar även perfekt för pulkaåkning eller andra aktiva utomhusaktiviteter som hör vintern till. Fri från perflourerade ämnen, PFC och ftalater.

- Vattenpelare 15000 mm
- Andningsförmåga 5000 g/m2/24h
- Avtagbar huva
- Fickor med blixtlås på sidorna och bröstficka
- Liftkortsficka på ärmen
- Reflexer
- Elastiska ärmslut med muddar och justerbara kardborreband
- Miljövänlig Eco by Rudolf-impregnering
- Fri från perflourerade ämnen, ftalater och PFC
- SBS-dragkedja

Yttermaterial: 100% polyamid 228T Taslan
Stoppning: 100% polyester 160 gsm
  • Artikelnummer L-0038092-1021
  • Material 15.000 mm Polyamid Polyester

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.