Vattentät overall med hög vattenpelare från Kuling Outdoor. Med denna praktiska och varma vinteroverall kan barnet leka i snö och slask utan att bli blöt. Overallen är behandlad med Eco by Rudolf-impregnering som håller fukten borta och samtidigt är bra för miljön. Fotändarna har löstagbara gummistroppar som går att trä över skorna så att benen inte åker upp om barnet är ute och pulsar i djupsnö. Materialet har även bra andningsförmåga som ger plagget en viss ventilerande effekt som gör att barnet behåller en behaglig temperatur även vid fysisk aktivitet. Vinteroverallen har en avtagbar huva med tryckknappar, SBS-dragkedja med frontklaff samt justerbara ärmslut och reflexer. Innehåller inte PFC, ftalater eller perflourerade ämnen.

- Vattenpelare 15000 mm
- Andningsförmåga 5000 g/m2/24h
- Miljövänlig Eco by Rudolf-impregnering
- Fri från perflourerade ämnen, ftalater och PFC - SBS-dragkedja
- Löstagbara gummistroppar
- Avtagbar huva
- Justerbara ärmslut
- Reflexdetaljer

Yttermaterial: 100% polyamid 228T Taslan
Foder: 100% polyester, 160 gsm
  • Artikelnummer L-0038086-1013
  • Material 15.000 mm Polyamid Polyester

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.