Behöver du hjälp? Kontakta oss
Lekmer logo

Outlet – Barnrum

Att inreda ett barnrum kan bli ganska dyrt, speciellt om du ska handla en barnsäng, möbler, förvaring och andra inredningsdetaljer som gör rummet mysigt och roligt att leka i. För barnet är det dessutom roligt att få något nytt – något eget – till sitt nya rum.

Men du kan tjäna tusenlappar på att göra kloka köp. Och just kloka köp har vi samlat här i vår reaavdelning. Vi har allt för barnrummet till nedsatta priser och med bra rabatter. Så ska du köpa inredning till pojk- eller flickrummet tycker vi du ska börja i vår outlet. Här gör du fynd.

Nedanför varje produkt ser du hur mycket rabatt du får. Ofta har du mellan 10 och 20 procent nedsatt pris, men ibland får du ännu bättre priser. Titta runt, välj det barnen kommer gilla och beställ dina fynd direkt på nätet.

Rea på inredning och detaljer för barnrum

Som sagt hittar du det mesta i möbel- och inredningsväg här i vår outlet. Allting du kan tänkas behöva i barnrummet finns här, men låt oss bara nämna några av våra favoriter.

Något ofta är eftersatt i barnens rum är bra förvaring. Saker och ting sprids snarare på golvnivå än har sin givna plats. Därför rekommenderar vi att titta på våra förvaringslösningar, både i form av byråer och smarta lådor. Exempelvis har vi ofta de stora legolådorna till nedsatt pris – alltid en populär produkt.

En möbel som också är populär är våra resesängar. Vi har ett stort utbud och ofta hittar du billiga sängar även här i vår outlet. Letar du efter en specifik möbel eller inredningsdetalj kan du navigera dig i menyn längst upp på sidan. Där hittar du belysning, textilier, tapeter och alla sorters möbler för barn.

Alltid med en gemensam nämnare: Priset är billigare än vanligt!

329 produkter
329 produkter