Färgglada pärlor från Hama i en praktisk burk. Pärlburken innehåller 4000 pärlor och har härliga mönsterförslag och tre pärlplattor i form av ett hjärta, en åttahörning och en blomma. Att trä pärlplattor är en trevlig och kreativ aktivitet som sätter finmotoriken på prov. I förpackningen ingår även papper att lägga över plattan när det är dags att stryka den så att motivet blir permanent. Pärlorna går även att använda till andra pysselaktiviteter som till exempel att göra egna hals- och armband.
  • Artikelnummer L-8093633-0000
  • Säkerhet
  • Ålder 3 - 13 år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.