Nattlampa Go Glow med Paw Patrol-motiv är en smart nattlampa som är perfekt för mörkrädda. Nattlampan kan ställas in så att ljuset dämpas successivt efter 2 minuter när ditt barn håller på att somna. När lampan lyfts upp fungerar den även som en ficklampa. Lampan har rörelsesensorer som gör att den tänds när den skakas. Kanten på nattlampan är självlysande så att ditt barn slipper treva i mörkret efter lampknappar. Go Glow, Nattlampa är testad för högsta säkerhet och godkänd av NHS-sömnspecialist Mandy Gurney.

- Kan ställas in så att ljuset dämpas succesivt efter 2 minuter
- Fungerar även som ficklampa
- Självlysande kant gör den lätt att hitta i mörkret
- Rörelsesensorer, den tänds när du skakar den
- Testad för högsta säkerhet och godkänd av sömnspecialist Mandy Gurney
  • Artikelnummer L-8081169-0000

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.