Pokémon Z-Ring tar Nintendo 3DS-spelen Pokémon Sun och Pokémon Moon till en helt ny nivå. Pokémon Z-Ring går att synka till spelet vilket sätter igång funktioner som gör att Z-Ring låter, blinkar och vibrerar när en attack aktiveras i spelet. Detta skapar ett oslagbart djup och maximerar upplevelsen för spelaren som tar plats i spelet på ett helt nytt sätt. Pokémon Z-Ring levereras med tre utbytbara kristaller i olika färger (extra kristaller köpes separat). Dessutom innehåller förpackningen en detaljerad Pikachu-figur.

- Kräver 2 st AAA batterier (ingår)
- Innehåller armband, tre kristaller och en Pikachu-figur
- Passar barn från fyra år och uppåt
  • Artikelnummer L-8093449-0000
  • Säkerhet
  • Ålder 4 - 10 år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.