Poster Little Sailor från danska illustratören Michelle Carlslund. Michelle illustrerar bland annat starka män, stolta sjömän, gulliga djur och hemliga trädgårdar. De färgglada och lekfulla motiven uppskattas av både stora och små och blir en fin inredningsdetalj i både barnrummet som i övriga hemmet. Alla motiv har en berättelse.
Postern är gjord på 420 grams miljövänligt stenpapper. Detta papper är slitstarkt, tål vatten och har en silkig och matt yta. Den levereras i en papptub.

Material: stenpapper
Mått: 30 x 40 cm
  • Artikelnummer L-8080867-0000
  • Säkerhet
  • Material Eko Ekologisk

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.