Cybex Priam är designad för att passa den moderna familjen och erbjuder flexibla, smarta lösningar för att kunna passa allas behov. Priam kan användas på fyra olika sätt: som liggvagn, sittvagn, duovagn eller tillsammans med ett Aton Q/Cloud Q babyskydd.

Priam 2-i-1 Liggdel/Sittdel - för duovagn
Med den smarta 2-i-1-sitsen kan du skapa en duovagn (Obs! Chassi köps separat). Under barnets första månader ställs sitsen till liggläge och kan då användas som en babylift, som enkelt lyfts på och av från chassit. Från cirka 6 månader byggs sedan sitsen om till en sittdel som kan användas upp till 17 kg (cirka 4 år). Sitsen kan monteras både bakåtvänt och framåtvänt.

- Enhandsjustering av sätesposition
- Komfortabel och slitstark klädsel med stoppning
- Utfällbar extra stor sufflett med UPF 50+
- Säkerhetsbåge gjort av läderliknande material, som kan öppnas från sidan
- Säte anpassat till vanlig bordshöjd
- Regnskydd ingår

Mått hopfälld, chassi (inkl. hjul) + 2-i-1 sits:
L95,5 x B57,5 x H32,5 cm

Vikt: 11,2

Cybex Priam utsågs till Bästa Premiumvagn 2015 av testsajten Bäst-i-test.se.
  • Artikelnummer L-8069990-0000
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.