Den här pedagogiska Paw Patrol-projektorn har massor av spännande och lärorika funktioner. Projektorn har ett Discovery-läge där barnet får lära sig mer om siffror, färger och former. Dessutom finns ett inbyggt quiz där barnet kan trycka på sant eller falskt-knapparna för att svara på frågorna. Projektorn har även en inbyggd ficklampa och med ett lätt vrid på linsen så börjar Paw Patrol-karaktärernas röster spelas upp medan deras siluetter projiceras upp på väggen. Leksaken har ett praktiskt handtag som gör att den är lätt att bära med sig.

Produkten kräver 3 stycken AAA-batterier. Batterier ingår.
  • Artikelnummer L-8091936-0000
  • Ålder 24 mån - 5 år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.