Nu är det busenkelt att förvara barnets mat när du är på språng!
Twistshakes smarta pulverbehållare har en öppning som är smalare än flaskans hals (Twistshake nappflaska, ingår ej), vilket gör att du slipper spill vid påfyllning. Behållaren finns i 6 olika färger. Mixa dina favoritfärger och gör den personlig.

- BPA-fri
- Tillverkad PP-plast (polypropen)
- Bred öppning för smidig uppmätning och rengöring
- Skruva ihop fler behållare och få med dig just ditt barns dagliga behov
- 2 st behållare x 100 ml

Diskas i varmt vatten med diskmedel, eller i diskmaskin.

Twistshake blev utsedd till 2015 års babyprodukt i kategorin "Äta sova sköta" av branschorganisation Lek- och Babybranschen. En del av motiveringen löd: "Twistshake tar ett nytt grepp om nappflaskan genom att kombinera den med vuxenvärldens shaker, och resultatet blir ett helt system för smidig och klumpfri flaskmatning."
  • Artikelnummer L-8074628-1002
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.