Med Hot Wheels, Race Case kan man förvara alla sina Hot Wheels-bilar och samtidigt alltid ha sin racerbana med sig. Bilarna laddas vid avfyrningsrampen och skjuts iväg med ett knapptryck. Det kompakta formatet och det praktiska handtaget gör den lätt att ta med sig överallt som till exempel till kompisen eller långa middagsbjudningar. Hot Wheels, Race case går att koppla ihop med andra bandelar och kan fungera som start på en längre Hot Wheels-bana. I detta paket ingår två bandelar, en avfyrningsramp och två stycken Hot Wheels-bilar.

Lämplig för barn från 5 år
  • Artikelnummer L-8092589-0000
  • Ålder 5 - 10 år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.