Räddningsvästen Print 1255 från Baltic är utvecklad med fokus på högsta säkerhet och bästa passform. Tack vare delade flytkroppar sitter Print bättre på kroppen, vilket medför snabb vändning och god komfort. Den minsta storleken är försedd med grenbandsbyxa som kan knäppas i två lägen för att ge maximal säkerhet även för de allra minsta. Den är testad och godkänd som räddningsväst enligt 100N-standarden vilket innebär att västen måste ha en viss grundutrustning; exempelvis visselpipa, reflexer, grenband och yttermaterial med hög synlighet. Den är designad för att hjälpa användaren att vändas rätt och hålla upp huvudet så att luftvägarna är ovanför vattenytan.

- Delade flytkroppar för bästa passform
- Tåligt material med hög synlighet
- Kraftigt midjeband och grenband
- Kraftig dragkedja
- Övre och nedre knytband samt reflexer på kragen
- Visselpipa under kragen
- Lättåtkomligt lyfthandtag i nacken
- Grenbandbyxa som kan knäppas i två lägen för bästa passform

Storlek XXS: 0-15 kg
Storlek XS: 15-30 kg
100 Newton/EN 395/EN ISO 12404

En flytväst ska sitta stadigt, men bekvämt, och inte glida omkring på kroppen. Barnet ska aldrig ha en flytväst "att växa i" och det är viktigare att flytvästen sitter rätt än att det står rätt vikt på etiketten.

Föregå med gott exempel som vuxen och använd flytväst du också! Vi har flytvästar/räddningsvästar för alla åldrar.
  • Artikelnummer L-8015176-1013
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.