Ett praktiskt och funktionell tvådelat regnställ från Ticket To Heaven som håller barnet torrt oavsett väder. Yttermaterialet har ett dekorativt stjärnmönster och består av vattentät gummi (PU) och insidan är klädd med mjuk och skön polyester. Regnjackan har avtagbar huva med tryckknappar framtill som gör att barnet kan knäppa den högt upp i kragen vilket håller den på plats när det blåser. Jackan stängs med blixtlås och har en frontklaff med tryckknappar som hindrar vatten och vind från att leta sig in. Byxorna har reglerbara hängslen (storlek 74-110) eller resår i midjan(storlek 116-140). Alla storleksvarianter av byxorna är utrustade med fothällor som håller skor och stövlar på plats. Reflexdetaljer vid ärmar, ryggslut och vid byxbenen gör att ditt barn syns bättre i trafiken.

- Vattentät
- Vindtät
- Avtagbar huva
- Frontklaff med tryckknappar
- Fothällor
- Reflexdetaljer

Yttermaterial: 100% gummi (polyuretan) Innermaterial: 100% polyester
Tvättråd: 40 °C

OBS! Storlek 74-110 av dessa regnställ har hängslen. Storlek 116-140 saknar hängslen men har resår i midjan!
  • Artikelnummer 202008
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.