Täckbyxor från Reimatec® för vår- och höstväder. Reimatec® Tuikku är vatten- och vindtäta och har tejpade sömmar som blockerar fukt från att komma in i materialet. Byxorna har god andningsbarhet vilket ger en ventilerande effekt vid aktiv utelek. Insidan av byxorna har ett extra lent polyesterfoder som värmer i höstrusket eller vid kyliga vårdagar. Byxorna har tryckknapp och extra långt blixtlås som underlättar påklädnad. Det slitstarka yttermaterialet har smutsavvisande egenskaper vilket gör det lätt att hålla efter.

- Vattentät (vattenpelare 15 000 mm)
- Vindtät
- Material som andas (andningsförmåga 5000 g/m2/24h)
- Långt blixtlås (YKK) underlättar påklädnad
- Mjukt polyesterfoder
- Slitstarkt material (40 000 varv)
- Elastiska benslut
- Hög midja med reglerbara hängslen
- Smutsavvisande material
- Reflexdetaljer

Material: 100% polyester
Tvättråd: Tvättas separat med aviga sidan utåt. Stäng blixtlåsen och kardborrebanden. Använd tvättmedel utan blekmedel. Använd inte textilsköljmedel. Ta ut plagget ur maskinen efter avslutat program för att undvika färgförändringar. Kan torkas i tumlare eller skåp (max 40 °C).
  • Artikelnummer 204169
  • Säkerhet
  • Material 15.000 mm Polyester

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.