Aragosta från Reimatec® är en praktisk och funktionell jacka för vår- och höstklimat. Jackan är tillverkad i vatten- och vindtät polyester med andningsförmåga vilket har en ventilerande effekt. Detta skapar en god komfort även när barnet blir varmt och svettas. Den avtagbara huvan har en insida i mesh-nät och en elastisk kant. Jackan är försedd med en säker huva som lossnar av sig själv om den skulle fastna i något. Reimatec® Aragosta har en frontdragkedja som gör att du och ditt barn hädanefter kommer att slippa krånglande dragkedjor som fastnar halvvägs. Samtliga sömmar i jackan är tejpade för att hindra vatten från att gå in i materialet.

- Vattentät (vattenpelare 5000 mm)
- Material som andas (3000 g/m2/24h)
- Slitstyrka 5000 varv
- Säker, avtagbar huva
- Reglerbara ärmslut
- Dragkedja som inte fastnar
- Fickor med blixtlås
- Tejpade sömmar

Material: 100% polyester

Tvättråd: Tvättas separat med aviga sidan utåt. Stäng blixtlåsen och kardborrebanden. Använd tvättmedel utan blekmedel. Använd inte textilsköljmedel. Ta ut plagget ur maskinen efter avslutat program för att undvika färgförändringar. Torkas i rumstemperatur.
  • Artikelnummer L-0036810-1003
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.