Funktionell vinteroverall från Reima i vatten- och vindtät polyester. Reimatec® Puhuri har ett isolerande foder i slät fleece på insidan och extra isolering över rumpan. Overallen är försedd med en säker avtagbar huva och elastiska ärm- och benslut. Midjan går att justera för bästa tänkbara passform och vid fotändarna finns avtagbara, elastiska fothällor samt extra långa dragkedjor som gör det lättare att klä på barnet. Overallen har reflexer både fram och bak, dragkedja med frontklaff samt en ficka med blixtlås.

- Vatten- och vindtät (PFC-fri)
- Tejpade huvudsömmar
- Extra isolering över rumpan
- Slätt foder i polyester
- Säker, avtagbar huva
- Resår i ärm- och benslut
- Justerbar midja
- Avtagbara, elastiska fotällor
- Extra långa dragkedjor för lättare påklädning
- Ficka med blixtlås
- Reflexdetaljer

Material: 100% polyester
  • Artikelnummer 217962
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.