Relaxing Bath Oil från BÄJBI är en avslappnande badolja med havreextrakt och kamomill för känslig hud. Några droppar i badvattnet gör huden mjuk och len. Oljan innehåller naturliga ingredienser som är dermatologiskt testade. Innehåller 30 ml.

BÄJBI tillverkar ekologiska och närproducerade hudvårdsprodukter som tillverkas i Sverige med nordiska råvaror för att minska klimatpåverkan. Produkterna innehåller naturliga och organiska ingredienser. En av huvudingredienserna i samtliga av BÄJBIs hudvårdsprodukter är rapsolja som kommer från Sänkedalens gård. Deras ekologiska rapsolja är tillverkad av raps från KRAV-godkänd odling utan konstgödsel och kemiska bekämpningsmedel.

Innehåll: Rapsolja, havreextrakt, kamomillblomsvatten, e-vitamin, solrosolja, eterisk olja: lavendel.
  • Artikelnummer L-8077797-0000

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.