Safety 1st Autoclose säkerhetsgrind har en smart och lättanvänd autoclose teknik. Pressa bara handtaget för att öppna och låt grinden automatiskt glida igen. Säkerhetsgrinden har ergonomiskt handtag som för att den kan öppnas och stängas med endast en hand. Grinden är tillverkad i stark stålkonstruktion och är försedd med en indikator för säker montering. Grinden kan öppnas åt båda hållen och passar öppningar mellan 73 och 80 cm men kan förlängas till 136 cm med andra tillbehör. Grinden kan monteras utan att skruva i väggen, dock inte ovanför en trapp.
  • Artikelnummer L-8078114-0000
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.