Salta

Salta Trampoline är det självklara valet för barnfamiljen som längtar efter en studsmatta eller trampolin. Salta konstruerar sina produkter baserat på säkerhet, funktion, kvalité och alltid med högsta standard. Att välja en säker studsmatta är det allra viktigaste när ni letar.

Med sina nyutvecklade och förbättrade produkter har Salta fått den prestigefyllda platsen som ledare i branschen studsmattor och trampoliner för barn och familj.

Om ni vill uppleva en helt ny dimension av att hoppa studsmatta så ska ni testa en Salta studsmatta! Varje trampolin är utrustad med breda, tjocka säkerhetsfälgar och en extra lång kjol av slitstarkt material. De är även utrustade med slitstarka och tjocka stålramarna som gör dem rejäla och hållbara.

En studsmatta från Salta är inte bara rolig underhållning för barnen det är även en utmärkt träningsform och ett enkelt sätt att ge barnen den motion de behöver. Att hoppas studsmatta är helt enkelt både en lek och en träningsform. En studsmatta passar dessutom allt från små barn till vuxna som vill vara med och leka!
(40 av 56 produkter)
(40 / 56)