En fin och harmonisk sängmobil i mjuka toner från Nattou. Denna sängmobil med de gulliga figurerna Noa och Tom vyssar tillsammans med den fina vaggvisan ”La-le-lu” din lilla skatt till söms. Figurerna är tillverkade i mjuk plysch med välsydda detaljer och snälla ansikten för att vilsamt vaka över ditt barn i spjälsängen eller vaggan. Med denna mobilen kommer ditt barn att uppleva kontraster av både färger, detaljer och ljud. Ni kan lätt ta loss figurerna från mobilarmen för att tvättas eller som leksak till minstingen. Mobilen passar till standardspjälsängar med spjälor och mobilarm i plast medföljer.

Mått: 60 x 22 x 22 cm

Material: 100% polyester
Tvättråd: endast handtvätt
  • Artikelnummer 167065
  • Ålder One Size

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.