Cybex Balios M är den perfekta sittvagnen för stadsliv. Denna behagligt funktionella, uppskattade sittvagn har en vändbar sittdel som kan anpassas i farten. De punkteringsfria gummihjulen bjuder på en ostörd tur även på skrovliga och ojämna ytor. En av de bästa sakerna med Balios M är även att du bara behöver en hand för att använda de flesta funktionerna.

- Kan enkelt förvandlas till ett 3-i-1 resesystem i kombination med en liggdel och ett Cybex babyskydd (båda köps separat)
- Kompakt hopfällning med en hand
- Vändbar sits som kan fällas ner till liggande position
- Punkteringsfria gummihjul, perfekta för ojämna ytor
- Höjdjusterbart handtag
- Utdragbart XXL solskydd med UVP 50+
- Rymlig shoppingkorg
- Fyrhjulsupphängning
- Främre bygel kan öppnas åt ena sidan

Tyget kan maskintvättas i 30°.
Mått: 37 x 57 x 84 cm
Vikt: 10,6 kg
Maxvikt: 17 kg
  • Artikelnummer L-8078319-0000
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.