Praktisk skaljacka i polyester från Ticket to Heaven i färgen total eclipse. Ticket to Heaven Kelly, Kid är fodrad med polyamid och kan användas som den är vid mildare väder eller tillsammans med ett mellanlager när det är kallt ute. Jackan har en avtagbar huva och resår i midjan som förbättrar passformen. Plagget är även försett med två sidofickor med blixtlåsstängning. Frontdragkedjan är av kvalitetsfabrikatet YKK och har ett hakskydd som förhindrar att det nyper i halsen. Ärmsluten är justerbara och är utrustade med reflexer.

- Avtagbar huva
- Resår i midjan
- Två sidofickor med blixtlås
- Justerbara ärmslut
- Frontdragkedja (YKK) med hakskydd
- Reflexdetaljer

Yttermaterial: polyester
Foder: polyamid
Tvättråd: 40 °C
  • Artikelnummer 201062
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.