Randig skaljacka från Ticket to Heaven med avtagbar huva och dekorativa läderdetaljer. Denna skaljacka passar för kyligt vårklimat eller mildare höst och går naturligtvis bra att kombinera med underplagg efter temperatur. Detta gör att Ticket to Heaven, Klas passar till olika typer av väder den milda delen av året. Jackan har elastiska ärmslut och en frontdragkedja med hakskydd. Yttermaterialet består av polyester och insidan är klädd i mjuk, värmande bomull.

- Avtagbar huva med elastisk kant
- Praktiska framfickor med tryckknappar
- Elastiska ärmslut
- Frontdragkedja (YKK) med hakskydd
- Hög krage
- Dekorativa läderdetaljer

Material
Yttermaterial: 100% polyester
Innermaterial: 100% bomull
Tvättråd: 40°C
  • Artikelnummer 201059
  • Säkerhet
  • Material Bomull Polyester

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.