En säker och bekväm skidhjälm från Tenson för lite yngre skidåkare. Det här är en skidhjälm som med sitt sportiga utseende och säkra egenskaper kombinerar praktisk funktion med stil och design. Hjälmen har ventilationshål både bak och fram för bättre komfort när det blir svettigt i backen. I nacken finns det ett fäste som håller skidglasögonen på plats om det går undan i backen eller vid en vurpa. Dessutom har hjälmen har en komfortabel hakrem som går att justera efter behag.

Material: polystyren (styrenplast), ABS-ytterhölje

Innermått: 52-56 cm
  • Artikelnummer L-0035320-1001
  • Ålder M
  • Ålder S

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.