Skötbädd Forest Friends, Blossom från Vinter & Bloom. Skötbädden i ren bomull har motiv av Grey Leaf och djur och är härligt mjuk för din baby att ligga på under blöjbytet. Det avtagbara mjuka frottéskyddet är 100% vattentätt och enkelt att tvätta. Hela skötbädden är tvättbar i maskin. Tyget är öko-tex-certifierat och innehåller inga skadliga ämnen. Mixa och matcha med de andra produkterna i samma serie.

I kollektionen Forest Friends möts djur lekande i vacker natur inspirerad av vår rofyllda skandinaviska skog. En härlig blandning av harmoniska färger, stilrena tryck, applikationer och broderier med vackra välbekanta natur- och djurmönster som inbjuder till söta drömmar.

Material: 100% kammad bomull, öko-tex-certifierad
Yttermaterial: 100% bomull, fyllning: 100% polyester
Skydd i vattentät, mjuk bomullsfrotté
Mått: 50 x 70 cm
Tvättråd: maskintvätt 40°
  • Artikelnummer 194927
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.