Skötväskan Classic i en elegant cogmac nyans från det norska märket Tinkafus 2018-kollektion. Det här är en tidlös väska i en snygg och mjuk läderimitation som inte bara är praktisk utan även en moderiktig accessoar. Den kan hängas på vagnen, över ena axeln eller bäras som en traditionell ryggsäck. Väskan har flera praktiska detaljer såsom; 2 flaskhållare på sidan, ett flertal fickor med dragkedjor både utanpå och på insidan, ett flertal axelremmar för att kunna variera samt krokar för att fästa väskan på handtaget vilket gör den smidig att ta med sig när ni är på språng!

Mått: ca 35 x 38 x 19 cm
Yttermaterial: polyuretan
Foder: polyester
Vikt: 1,9 kg
Tvättråd: endast handtvätt
  • Artikelnummer 229791

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.