Lundby dockhus Småland med spänningsomvandlare. Välkommen till Småland - Lundbys traditionella dockskåp! Här finns gott om plats för lek och huset kan lätt byggas ut med ytterligare en våning och en trädgård. Fönstren går att öppna och alla rum är förberedda för el.(Dockor och tillbehör köpes separat.)

Lundby spänningsomvandlare behövs för att lyset ska fungera i dockskåpet. Se till att dockskåpets golvlampor, taklampor och ugn lyser fint med hjälp av el från spänningsomvandlaren. Spänningsomvandlaren har ett kortslutningsskydd som bryter strömmen vid eventuell kortslutning. Använd alltid bara en Lundby spänningsomvandlare till ditt Lundby dockskåp. Nominell effekt: 5 VDC 1900mA 9.5W

Passar till Stockholmserien, Smålandserien, Gotlandserien och Göteborgsserien.
  • Artikelnummer L-8090525-0000
  • Säkerhet
  • Ålder 3+ år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.