Kliv in i smurfarnas värld med Smurfs, Mushroom House Playset. Smurfettes hus är format som en svamp med rosa tak och går att öppna med gångjärn så att det går att titta in i genomskärning. Huset har en dörr på framsidan, ett öppningsbart fönster med ett hål format som ett hjärta samt en brevlåda. Väl inne i huset kommer Smurfette rakt in i sitt hemtrevliga vardagsrum där hon har dukat upp ett fikabord med en rosa duk. Strukturen på det bruna golvet har ett mönster som liknar plankor av trä som matchar dörrar och fönster. På ovanvåningen finns ett sovrum med en säng med gavlar och ett rött överkast med blommönster. Det finns även ett skåp och en öppen spis med skorsten som leder ut genom svampens tak samt ett till fönster på ovanvåningen.
  • Artikelnummer L-8093553-0000
  • Säkerhet
  • Ålder 3 - 12 år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.