Hemmet ska vara en plats för trygghet för både dig och ditt barn. När barnet kryper eller går iväg på sina små äventyr känns det skönt veta att det inte finns några onödiga risker eller farliga föremål att få tag på. Carena Smygehamn multigrind kan fästas i både dörröppningar och trappor, och gör på så sätt hemmet till en säker lekplats för ditt barn.

Smygehamn multigrind är en väggmonterad säkerhetsgrind med "quick release"-funktion som gör att grinden lätt går att montera av och på. Perfekt att ha exempelvis till uteplatsen eller om du har husdjur. Grinden öppnas enkelt med en hand åt båda hållen. Uppfyller gällande standard EN 1930:2011.

Ladda ner manual

Bredd: 62,5-106,8 cm

Höjd: 68 cm

Material: Metall

Skötselråd: Torka av med lätt fuktig trasa.

Tänk på att:
- Grinden stängs manuellt
- För användning i trappa rekommenderas två grindar - en uppe och en nere i trappan
- Om grinden används ovanför trappan får den inte placeras under den översta nivån
- Om grinden används nedanför trappan ska den placeras framför det nedersta trappsteget
- Montera grinden på jämn väggyta
- Denna grind går inte att förlänga med förlängningsdelar

  • Artikelnummer L-7002512-1001
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.