En mirakelsovpåse som kan användas från prematur till 3/6 månader, beroende på barnets storlek. Påsen har en inbyggd madrass med ett skålformat huvudstöd som motverkar skall-asymmetri och stabiliserar barnets nacke. Madrassen har ett kolikband som fästes runt magen som hjälper en orolig mage. Påsen har även två "vingar" för att linda barnets armar vid sömn. Att linda barn är en gammal teknik för att barnet ska känna sig lugn och trygg. Påsen kan även användas som en vanlig sovpåse med armarna ute och den har en "växa-funktion" och går att reglera från ca 50 cm till 80 cm. Tillverkad av: 100% bomull.
  • Artikelnummer 154874

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.