Förnya garderoben med en rymlig klänning från svenska märket Boob i en klassisk vintage-stil! Tillverkad i mjuk följsam lyocell för bästa komfort satsar Boob på ett hållbart och resurssnålt produktionssätt med hållbara material. Deras kläder är Oeko-Tex-certifierade som innebär att kläderna är fria från skadliga substanser. Denna A-linjeklänning kan man låta svepa fritt alternativt bära med knytskärpet som medföljer. I vecken framtill finns en dold amningsfunktion med sidoöppningar för att lätt kunna amma sin bebis. Bekväm klänning med mycket rörelsefrihet och plats för den växande magen.

95% lyocell och 5% elastan
Tvättråd: 40°C
  • Artikelnummer 223974

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.