Praktisk spillfri mugg med integrerad lampa från Litecup. Litecup är en ny innovativ och supersmart spillfri mugg med en ventil som säkerställer ett naturligt flöde och som är försedd med en kant som gör att det inte spills i soffan, i bilen, i barnvagnen eller i sängen. Litecup tillåter barnet att träna på att dricka utan att kläder blir våta. Muggen har även en integrerad lampa på botten med en indikator som är ljuskänslig och som gör att muggen tänds så fort all annan belysning i rummet blivit släckt. Småbarn kan därför själv hitta muggen i mörkret utan att behöva kalla på mamma eller pappa.

- Fri från BPA och Latex
- Gör övergång från flaska till mugg enkelt
- Kan maskindiskas
- Ventilen ser till att inga insekter eller smuts kommer in i muggen
- Kan användas till kalla drycker(ej kolsyra)
  • Artikelnummer L-8078498-0000
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.