Många kvinnor drabbas av foglossningsbesvär och ryggont under graviditeten. Med Carriwells justerbara stödbälte avlastas rygg och bäcken samtidigt som du får stöd och får en upplyftande känsla för magen. Stödbältet rekommenderas av sjukgymnaster vid foglossningsbesvär och ryggont under hela graviditeten.

Bältet är enkelt att ta på och justeras med kardborreband i sidorna. Trycket kan justeras under dagen utan att bältet behöver knäppas upp helt. Kan bäras diskret under kläderna.

Material: 60 % polyester, 20 % polyamid och 20 % gummi.
  • Artikelnummer L-8068656-1002
  • Säkerhet
  • Material Polyamid Polyester

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.