Stokke® Tripp Trapp

När familjens minsta medlem börjat växa till sig är det så klart en självklarhet att låta bebisen sitta med runt matbordet. Det är däremot ingenting du bara enkelt gör genom att sätta bebisen, som förmodligen vid detta lag inte sitter ordentligt på egen hand, direkt på en vanlig stol som övriga familjemedlemmar. Tvärtom är det av stor vikt att du väljer ett ergonomiskt, säkert och bekvämt alternativ som matstol till din bebis. Här hos oss på Lekmer hittar du ett brett utbud av barnstolar av hög kvalitet med fokus på komfort och säkerhet.

Tycker du personligen om äkta, stilren skandinavisk design är Stokke tripp trapp från vårt grannland i väst ditt självklara val. Det är en ergonomisk matstol framtagen av den kände designern Peter Opsvik för det norska möbelföretaget Stokke. Intressant är att idén faktiskt uppkom just genom att Opsvik kände att det inte fanns någon matstol eller babysits på marknaden som tillät hans son att sitta i samma höjd som resten av familjen. Han valde helt enkelt själv att ta fram en perfekt stol för bebisen som ska få börja sitta med runt matbordet. Bara detta är bevis nog för att den här stolen faktiskt är framtagen specifikt för sitt ändamål att låta barnet vara en del av middagsstunden.

Stokke är känt för sin förkärlek för pastellfärger och ljust naturmaterial, vilket gjort att möblerna från tillverkaren passar utmärkt i dagens skandinaviska hem. Stokke tripp trapp är ett utmärkt tips till föräldrar som prioriterar kvalitet och komfort samtidigt som det estetiska uttrycket inte går försummat. Med sin robusta konstruktion i bokträ av europeisk sort är det här en snygg möbel att ta in i ditt hem, och du har flera giftfria och vattenbaserade färger att välja mellan.

Stokke tripp trapp kan kombineras med baby set och kuddar för att ge extra skön komfort för barnet i stolen. Designen i den här produkten är fokuserad på rörelsefrihet där du kan justera sitsen och även fotplattan så att dessa passar bebisens storlek. På så sätt kan du vara säker på att barnet sitter bekvämt och dessutom får rätt stöd för rygg och fötter oavsett hur gammalt det är. Du har dessutom ett frivilligt baby set i paketet och 4-punktsbälte. Stokke babysits är helt enkelt en i stort sett optimal matstol där varje detalj är stilren samtidigt som stolen som helhet innehåller fiffiga funktioner. Du hittar en praktisk detaljerad guide för hur du ställer in både ryggsits och fotbräda.

Som förälder kan du även glädjas över hur enkelt det är att göra rent Stokke tripp trapp. En fuktig trasa torkar lätt bort smuts och matrester från en ergonomisk matstol som denna. Den här produkten innehåller precis som resten av vårt utbud inga typer av skadliga ämnen och är helt fri från bisfenol samt ftalater.

Har du några funderingar kring produkten utöver det du finner i den här beskrivningen är du varmt välkommen att kontakta oss på Lekmer. Du kan alltid handla tryggt hos oss i och med att vi är certifierade av Trygg E-handel!

(37 av 37 produkter)
(37 / 37)